Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kosttillskott

BioCell Collagen II + Hyaluronsyra innehåller en kombination av kollagen typ II, kondroitin och hyaluronsyra. Dessa tre ämnen är viktiga för uppbyggnad av hudens normala funktion.

B-vitaminer är bland annat viktiga för att kroppens ämnesomsättning, immunförsvar, nervsystem och celldelning ska fungera normalt. Även hud, hår och naglar är beroende av B-vitaminer.

Beautiful Hair är framtaget för att hjälpa dig få en slitstark frissa och ge det en fin lyster. Det innehåller bland annat biotin och zink som bidrar till att bibehålla normalt hår. Det innehåller även koppar (som bidrar till hårets normala pigmentering) och cystein (en viktig beståndsdel i proteinet keratin som håret främst är uppbyggt av).

Klicka här för att redigera text

Klicka här för att redigera text

Klicka här för att redigera text

Klicka här för att redigera text

E-vitamin är en stark antioxidant som skyddar cellerna i din kropp mot oxidativ stress. Kapslarna innehåller även selen som bidrar till immunsystemets normala funktion.

svavel är en viktig beståndsdel av kollagen och keratin som bland annat bygger upp brosk, senor, hjärna, bindväv, muskler, skelett, hår, hud och naglar. kombinerat med C-vitamin som bidrar till immunsystemets normala funktion och till kollagenbildning

D-vitamin ökar upptaget av kalcium och K-vitamin hjälper till att transportera det till skelettet. Tillsammans bidrar de då till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion.

Klicka här för att redigera text

B-12 bidrar till immunsystemets normala funktion och till att minska trötthet och utmattning. Det har även en viktig roll i kroppens celldelningsprocess och bidrar till normal energiomsättning och bildning av röda blodkroppar.

0